RaggAnne

Alla inlägg under april 2011

Av ragganne - 10 april 2011 14:59

Fick ju hem ett par skor i fredags och konstaterade då att jag har väldigt många skor (hade ingen plats att ställa dom på så just nu står dom på golvet i sovrummet) och vad gör jag?

Jo jag köpre två par till idag!! Dax för rehabilitering av nå slag tror ja... Men jag är sjukt jävla nöjd med dom.

 


 


Sen köpte jag dessutom ett Levis linne på Carlings i fredags för 350kr, för ett linne som ser halvslitet ut liksom.. Nää, nu får det nog bli köpstopp för mig ett tag tror ja.


Ja just de,,, de blir spagetti och köttfärssås idag, mumma å sen blire färska jordgubbar och glass till efterrätt   

Av ragganne - 10 april 2011 11:27

Blev en lugn hemmakväll igår, kanske inte riktigt vad jag hade planerat, men runt sju - åtta tiden igår kväll så fick jag så jädrans ont i skallen och började frysa som tusan så jag bäddade ner mig i soffan och låg där resten av kvällen. Men det känns som om det kvittar, hade ju inget särskillt inbokat egentligen så,,


Men nu laddar vi om inför kommande evenemang till helgen.


 


Jag och Mattias satt och spelade  några omgångar Chicago igår och det gick lite si sådär för gubben...


Jag skrattar och säger - Men Mattias, du är allt en dålig förlorare du!

Mattias - Absolut inte, jag tycker bara inte  att det är nå roligt att förlora.

     Lät i alla fall skitkul när han sa de..                   

  

Undra vad man ska hitta på för nått att käka idag då? Är lite inne på köttfärssås, tacos eller nått med klyftpotatis... Mattias vill ha kyckling förstås men det blir det inte idag... Måste hur som haver åka och handla innan för det är väldigt tomt i kylen,  men det är ju bara sååå tråkigt att handla mat.

Suck!

Av ragganne - 9 april 2011 10:45

Uj, om man vore något av en pessemist så skulle man kunna säga att helgen snart är slut,,, men eftersom jag inte (höhö) är det så har ju helgen bara börjat...


Ok, kanske inte världens nyaste men förjävla bra ändå..



Hämtade föresten ut skorna igår,, hundtandsmönstrade var lite mysko i storleken men ska nog kunna få till de. Däremot tror jag att jeansfärgade varianten kan vara för stora. Ska göra ett försök å mixtra till dom så får vi se, annars blir de ge bort skor.

Av ragganne - 8 april 2011 15:31

Fredag liksom, hur nice som helst... Väntar bara på att få gå hem nu och få öppna den lille kalla som sitter där i kylen och väntar på mig :)


I brist på annat så bjuppar jag på två Niemi...


 

 


Av ragganne - 7 april 2011 15:54

Men nu är fan inte helgen långt borta!


Är tok lugnt på jobbet och har så varit hela veckan, kan ju vara skönt men nackdelen är att det blir dyrt för man måste ju ha nått att roa sig med mellan samtalen och för min del blir det lätt att det blir SHOPING!!!


Å idag har det blivit filmer av variant budget,,,,


               


Å sen blev det dessutom en förbokning av kommande, underbara och efterlängtade serien

                                        säsong 3.


Igår fick vi besök av Mattias päron och Pontus som firade Mattias i efterskott (var ju inte hemma när han fyllde år) vilket resulterade i en väldans massa onyttigheter för min del.

Får väll springa runt huset 7847268 varv om jag ska få bort alla de där kalorierna misstänker ja!


Av ragganne - 5 april 2011 17:44

Tror fan att jag har kommit in i någon jädrans överätarperiod av nått slag för jag är ta mig tusan hungrig dygnet runt just nu (nej jag är inte gravid) och har typ varit i en vecka.

Mycket irriterande särskillt som jag tycker att det är såå förbenat tråkigt att äta!


Idag har skorna kommit men jag har inte varit och hämtat dom än, får se om jag hämtar dom imorgon kanske...


Tisdag idag = ensam idag!

Å en riktig skräpdag har de varit på jobbet idag också, å mens ska jag ha också.... Jaaa, de är så jävla positivt idag, en riktig jävla PMS dag äre!   


Av ragganne - 4 april 2011 20:45

Värsta måndagsglamouren här sörru, ny duschad och med tånaglarna i vädret på tork.

Mindre glamouröst är det med fläskläpp,,, å vadan denna?

Jo en klantskalle på Railway som "glömde" att kolla vart han gick och tvärvände sig om rakt in i mig... Mindre poppis kan jag lova. Nu är det inte så farligt men ändå liksom.. Å det kunde ju ha varit värre.


        

Innan Järnvägen då så kom Maria, David och Johan förbi å surrade massor å drack ännu mer *s* å sen begav vi oss iväg då.

Var skoj men efter min lilla "krock" så kan jag inte påstå att jag var på nå super bra humör direkt, å sen var det lite väl många påtända änniskor där tyckte jag iaf.

Hungrig vart ja också, å eftersom både Max och Donken ligger skitnära så ska jag naturligtvis ha nått annat   så jag beger mig innåt stan å ska köpa mig en macka,,, å så har dom stängt, fast det ska vara öppet till 04:00? Besvikelse dårå.

Kortfattat, kvällen var som bäst innan vi gick ut.


Men var pigg igår då i alla fall å det var ju skönt.

Å nu sitter jag själv för Mattias drog iväg till Matfors, har problem med magen å så ville jag duscha så jag stannade hemma jag idag...

Av ragganne - 2 april 2011 15:44

Vansinnigt vad irriterande det är när man inte kan sova!

La mig relativt tidigt igår, för en fredag i alla fall, och hade varit ganska så trött under hela kvällen. Men så ligger man då där å sträcker ut sig å inväntar mr Blund him self å så sen, helt plötsligt, är man piggare än någonsinn å det bara går inte att sova... Nu är jag ju ledig idag så det är ju ingen större skada skedd men ändå....


Nu har jag precis stigit ur duschen å sitter och softar å laddar inför kvällen. Jag och Mattias är lite oense om jag har sett TNE förut eller inte. Jag har liksom för mig att jag som gjort det men inte han... Ja ja, inget världsproblem kanske! Ska hur som bli skojsigt å se dom.


Visste ni föresten att Corona heter Coronita i Spanien? Ja, så är det i alla fall...


  

Presentation

Omröstning

Vilket är bäst?
 Power Big Meet (Västerås)
 Classic Car Week (Rättvik)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards