RaggAnne

Direktlänk till inlägg 6 januari 2012

Fredag

Av ragganne - 6 januari 2012 08:00

Årets första lite längre helg.   

Jobbhelg för min del egentligen men har som jag ju brukar försöka göra, gett bort den. Har haft tur och fått iväg nästan alla helger jag velat bli av med hittills. Tycker det är så jävla tråkigt att jobba helg helt enkelt.


Hittade en bilnyckel till en av Bilbolagets kundbilar på väg till jobbet igår så jag tog och ringde upp dom. Kunden hade tydligen varit alldeles förtvivlad... Tur jag stannade och kollade vad det var (höll på å trampa på den) för den låg i rätt mycket snö och var rätt svår att se.

 

Sen har det hänt nått jävligt skoj på jobbet också... Vårt team har nämligen blivit utsedda till årets team gällande sälj. Förjävla kul å rejält skoj kommer de att bli också, innebär nämligen en resa för hela teamet i Februari till Göteborg med prisutdelning å hela konkalongen =)


 

Dessutom ser det ut som om det kommer vara ett riktigt kalas hotel. Är faktiskt inte ens öppnat än utan öppnar en vecka innan vi ska dit.

Clarion Hotel Post


               

                Ser ju helt okej ut tycker jag =)


Helg som sagt och inga planer alls faktiskt. Var på g till casino igår men kom fram till att vi var alldeles för trötta så vi stannade hemma å spelade kort med varandra istället.

Mattias är sugen på att köra en Biteline med käk å bärshink, inte så på själv men käka måste man ju hur som haver så,,,

Å appropå käk,, herrejävlar vad jag har ätit mycket de här två senaste veckorna, å det märks på vågen kan ja lova!

Så jävla irri de där, ja menar att det tar två veckor att gå upp en sjutusan massa kilo å sen två månader minst att gå ner dom igen... Oschyst!


Jaja,, nu blire ligga på soffan en stund. Vaknade som vanligt skittidigt.. Mysko de där med, när man ska upp å jobba kan man sova hur så läng så. Men när man är ledig då vaknar man tidigare än någonsin?

Jaja som sagt, mot soffan!

 
 
Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post

8 januari 2012 09:23

Grattis och varmt välkommen till Göteborg och till oss på Clarion Hotel Post.
Hoppas att du för en strålande vistelse. Har du några som helst frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss, t.ex på Facebook.

Med vänlig hälsning,
Andreas

http://www.facebook.com/clarionpost

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ragganne - 28 april 2014 13:59


Oj vilket väder vi fick i helgen. Tyvärr åkte jag på jordens jävla huvudvärk igår och fick ligga i soffan med nerdragen rullis. Men men, på lördagen blev det ju lite sol i alla fall. ...

Av ragganne - 25 april 2014 11:48

I´m alive, tro det eller ej!   Va så länge sedan jag var in på den här bloggen att ja fan inte höll på å komma ihåg mitt lösenord heller. Bättring utlovas!   Sommaren är i antågande och det är fredag. Mitt liv känns ganska mycket upp och ...

Av ragganne - 20 december 2013 08:28


Jippie de är fredag, eller så kul är det väll kanske inte när det är meningen att man ska jobba. Gick till jobbet i onsdags med känslan och tanken, ja kör så länge de går, hade dessutom en timme övertid inlagd. Gick Inge vidare, efter ordinarie ar...

Av ragganne - 17 december 2013 17:43

Ledig idag då de nalkas jobbhelg. Fy å fan å allt där emellan. Men vad göra, är ju bara å gilla läget liksom. Fortfarande inte blivit av med halsont/hosta/snor å skit heller, men samma läge gäller där,,, gilla! Så till helgen är det tänkt att b...

Av ragganne - 10 december 2013 11:12

Jävla skit mig å bli sjuk igen. Är som tur är i alla fall ledig idag oc är förhoppningsvis piggare igen imorgon. Den här julen har jag bestämt mig för att strunta i allt vad stress å julklappar heter. Varför skulle jag liksom. Kommer ju dessutom j...

Presentation

Omröstning

Vilket är bäst?
 Power Big Meet (Västerås)
 Classic Car Week (Rättvik)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards